Tutaj dodaj tekst paska informacyjnego

Szukaj

OLEJ KOKOSOWY

35.00 zł

Czas dostawy: 7 dni

Tłoczony: 4.05.2020
Termin do spożycia: 1 rok od daty produkcji

Nierafinowany, tłoczony na zimno, 100% naturalny.
Olej ma konsystencję stałą. Przechodzi w stan płynny powyżej 25 stopni.

Zastosowanie:
- w kuchni - może być stosowany na ciepło i zimno, do smażenia, na chleb, do ciast, deserów, sałatek.
- w kosmetyce - w pielęgnacji skóry oraz włosów jako naturalny kosmetyk. Działa nawilżająco oraz
łagodząco.
Olej ma konsystencję stałą. Przechodzi w stan płynny powyżej 25 stopni.

Po otwarciu przechowywać w miejscu zacienionym, w temp. do 25 stopni lub w lodówce.

Ulubione

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów